„Grobari“ su već u Evroligi! „Pionir“ je protiv Huventuda podsetio na grotlo u kojem su i najveći nestajali (FOTO, VIDEO)

02.11.2021

20:19

0

Autor: A. Š.

Navijači crno-beli napravili spektakularnu atmosferu u beogradskom hramu košarke

„Grobari“ su već u Evroligi! „Pionir“ je protiv Huventuda podsetio na grotlo u kojem su i najveći nestajali (FOTO, VIDEO)
KATA8312 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Posle puno vremena, pred jednu utakmicu košarkaša Partizana mogla je da se oseti evroligaška euforija.

Stari rival Huventud je došao na noge izabranicima Željka Obradovića, što je bilo dovoljno „grobarima“ da naprave atmosferu nalik onim iz prve decenije novog milenijuma, po kojoj je klub iz Humske postao poznat i van granica Starog kontinenta.

Mnogo toga je večeras podsetilo na Partizanove evroligaške dane u prvih desetak godina 21. veka. Kao u „dobra stara vremena“, ulaznice za tribine dvorane „Aleksandar Nikolić“ bile su rasprodate dan pre meča, a crno-bela publika je beogradski hram košarke dobrano ispunila više od 40 minuta pre prvog podbacivanja lopte.

Sjajna koreografija, posvećena najtrofejnijem treneru Evrope, dok se iz hiljade grla orilo „Da volim crno-bele“… bila je uvod u još jednu čarobnu, crno-belu, košarkašku noć koja bi mogla da se posmatra i kao uvertira i zagrevanje za ostvarivanje dugogodišnjeg sna armije Partizanovih navijača – povratak u Evroligu!

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike