Crno-beli „Pionir“ spreman za prvi spektakl u sezoni! Iz Partizan otišla zahvalnica navijačima pred Huventud!

02.11.2021

17:28

0

Autor: 24sedam

Izabranici Željka Obradovića dočekuju velikog rivala

Crno-beli „Pionir“ spreman za prvi spektakl u sezoni! Iz Partizan otišla zahvalnica navijačima pred Huventud!
KATA7932 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Drugu sezonu uzastopno Partizan i Hunvetud ukrštaju koplja u prvoj fazi Evrokupa. Dva velika protivnika, čiji je rivalitet najvišu tačku dosegao u istanbulskom finalu Kupa šampiona, koje je trojkom u poslednjim sekundama rešio Aleksandar Đorđević, večeras u dvorani „Aleksandar Nikolić“ igraju meč 3. kola drugog po jačini Evroliginog takmičenja.

Još juče je bilo jasno da će goste iz Badalone u beogradskom hramu košarke dočekati atmosfera po kojoj su crno-beli u prvoj deceniji 21. veka postali prepoznatljivi u svetskim okvirima, pošto je klub iz Humske objavio da su sve ulaznice za tribine rasprodate.

Tim povodom se, nekoliko sati pre meča, oglasio i prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović, koji je imao poruku za navijače crno-belih.

- Veliko hvala svima koji su kupili sezonske i dnevne karte za utakmice KK Partizan, kao i onima koji su danas želeli da budu u hali, ali razumeju da je kapacitet u odnosu na Arenu ograničen! Nadam se da ćemo svi u hali i kraj TV-a prisustvovati spektaklu i pobedi našeg Partizana – napisao je Mijailović na „Tviter“ profilu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike