Lazarević već postao ljubimac Delija: Teško podnosim poraze, možda to prelazi granice normalnog

02.11.2021 | 14:08

Autor: 24sedam

Talentovani košarkaš Zvezde ističe da su pobede za njega najlepši osećaj

Copyright MN Press

Talentovani košarkaš Crvene zvezde Stefan Lazarević postao je ljubimac navijača, jer na svakoj utakmice gine za svaku loptu, što su već primetile Delije.

- Još od mlađih selekcija sam gajio čvrsti stil igre. To se ogledalo u genetici, a posle sam stvarno radio na tome da unapredim svoje telo. U mlađim selekcijama sam doprinosio ekipi borbom i čvrstinom. Svoj stil sam gajio na dalje, a u međuvremenu nadovezivao stvari koje su još bile bolji za tim gde sam igrao. Mislim da je individualno. Nekom je potrebno da radi na svom telu u većoj količini, nekom u manjoj, a sve zavisi od stila igre koji gajiš i funkcije u timu koju obavljaš - počeo je razgovor za klupski sajt Lazarević.

Krilni igrač Zvezde izgara na svakom meču, a kako sam kaže teško podnosi poraze, priznajući da u tome možda i preteruje.

- Teško podnosim poraz i to ide u neke krajnosti koje možda i nisu u granicama normale. Imam glad za pobedom, a stvarno volim da pobeđujem i to je najlepši osećaj. Individualni učinak nije važan, taj osećaj kada pobediš kao tim je nešto što ispunjava. Doživeo sam to na pravi način u pripremnim utakmicama, na turniru u Minhenu gde sam prvi put u prilici bio da igram u kontinuitetu protiv igrača i ekipa koji su na najvišem nivou. Osećaj pobede nad njima je nešto što ispunjava. Kakav god bio, u tim trenucima moraš da daš maksimum i to je poenta svega. Pobeda je nešto najlepše u sportu ili bilo kom drugom segmentu života - zaključio je košarkaš Zvezde.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam