Bertans bolji od Bogdanovića u okršaju nekadašnjih Partizanovih đaka - Vašington nastavlja sa početkom iz snova

29.10.2021

05:01

0

Autor: 24sedam

Niko nije očekivao da Vizardsi ovako dobro počnu sezonu

Bertans bolji od Bogdanovića u okršaju nekadašnjih Partizanovih đaka - Vašington nastavlja sa početkom iz snova
Bogdan Bogdanović i Davis Bertans - Copyright Tanjug/AP Photo/Alex Brandon

Vašington je nastavio sa pobedama na neočekivano dobrom početku sezone. Sada je pod njima pala i Atlanta našeg Bogdana Bogdanovića122:111.

Vizardsi igraju odlično na početku sezone pod novim trenerom Vesom Anseldom mlađim, a danas su pobedili bez plejmejkera Spensera Dinvidija. Ekipa iz prestonice SAD sada ima skor od 4/1. Hoksi su na 3/2.

Atlanti nije pomogla ni fenomenalna partija Džona Kolinsa, koji je meč završio sa 28 poena i 12 skokova, uz pomalo neverovatan šut iz igre 14/16, odnosno 87,5 odsto! Kem Rediš je ušao sa klupe i postigao 20 poena.

Obično udarna ofanzivna igla Hoksa Trej Jang završio je meč sa 15 poena i 13 asistencija. Bogdanović je bio bolji nego prošli put i utakmicu je završio sa 14 poena, šest skokova i četiri asistencije.

Ništa od toga nije bilo dovoljno. Bredli Bil je postigao 27 poena, a Montrez Harel 25 poena i 13 skokova za trijumf Vašingtona. Bogdanovićev nekadašnji saigrač iz Partizana Davis Bertans postigao je 10 poena za Vizardse.

Hoksi su smanjili 20 poena razlike iz drugog poluvremena na samo pet u četvrtoj četvrtini, ali su Harel i Bil odbili njihove napade.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike