Živim za utakmicu protiv Partizana! Turci naoštreni stižu u „Pionir“, Herisona motivišu „grobari“, Panter i Željko Obradović!

26.10.2021

14:30

0

Autor: 24sedam

Košarkaš Turk Telekoma veoma raspoložen za duel sa crno-belima

Živim za utakmicu protiv Partizana! Turci naoštreni stižu u „Pionir“, Herisona motivišu „grobari“, Panter i Željko Obradović!
20181030npHarrison3 (1) - Copyright MN Press

Živim za utakmicu protiv Partizana, igraćemo u sjajnoj atmosferi, protiv legendarnog trenera Željka Obradovića, to nas veoma motiviše - izjavio je košarkaš Turk Telekoma Amerikanac Aron Herison uoči utakmice protiv crno-belih u Beogradu.


- Uzbuđen sam što ću igrati protiv Kevina Pantera. On je sjajan igrač, ali smatram da sam ja najbolji - samouvereno je poručio Herison, a prenosi sajt Evrokupa.

- Probaćemo da odigramo čvrsto i da se borimo od prvog do poslednjeg minuta. Pobeda protiv Partizana u Beogradu dala bi nam veliko samopouzdanje. Na startu sezone smo, pre svega odličnom odbranom, savladali Bulonj Metropolitans i to mora da nam bude putokaz u nastavku takmičenja. Imamo kvalitet, igrače sa evroligaškim iskustvom, pored mene tu Oktavijus Elis, Aleks Perez i Džahuan Džonson - zaključio je Herison.

Utakmica drugog kola A grupe Evrokupa Partizan - Turk Telekom igra se u sredu od 20.30 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike