Partizan prvi put pred „grobarima“ u AdmiralBet ABA ligi: Imali smo atipičnu nedelju

08.10.2021

09:36

0

Autor: A. Š.

Crno-beli u subotu igraju protiv Studentskog centra

Partizan prvi put pred „grobarima“ u AdmiralBet ABA ligi: Imali smo atipičnu nedelju
Copyright ABA liga/Split/Ivica Cavka

Košarkaši Partizana broje sate do prvog izlaska pred „grobare“ u AdmiralBet ABA ligi. Posle dve startne pobede, protiv Splita i Zadra, crno-beli u subotu od 19 časova u beogradskoj Areni dočekuju ekipu Studentskog centra.

- Imali smo jednu veoma atipičnu sedmicu pred ovu utakmicu protiv Studentskog centra. Par igrača je imalo određene probleme, ali je dobra stvar da smo ipak održali nivo treninga na nivou na kom mislim da je potreban da bismo odigrali dobru utakmicu u subotu – rekao je u najavi meča trener Partizana Željko Obradović.

Najtrofejniji trener Evrope se nada da će njegova ekipa pokazati barem mali napredak u odnosu na dve startne utakmice.

- Igramo protiv tima koji je odigrao zaista veoma dobru utakmicu sa Zadrom. Znamo i pretpopstavljamo da možemo naći način da odigramo dobro i taj meč. Kao što sam već i govorio, svaka ekipa u ABA ligi zaslužuje respekt. Tako ćemo prići i utakmici protiv Studentskog centra, sa željom da nivo igre bude na makar malo boljem nivou nego što je to bio slučaj u prve dve utakmice - istakao je Obradović. 

Ulazi u dvoranu biće otvoreni dva sata pre početka meča, a prodaja dnevnih ulaznica odvija se putem servisa Tickeltline. Na dan utakmice ulaznice će se prodavati blagajni Štark arene, sa južne strane (do autoputa) od 10 časova do početka susreta. 

- Igramo protiv ekipe koja je pokazala dva lica. Protiv Zadra, kada su pobedili su igrali dobro i organizovanu košarku, kada su prednjačili šuter Flečer Megi i Vinjales. Znamo da su njih dovjica dva najbolja igrača njihovog tima – rekao je Aleksa Avramović i dodao:

- Sa druge strane imamo njihov prvi meč protiv Mege, koja je izvršila prititsak i ukrala im puno lopti, pretrčala ih i na kraju rutinski taj meč dobila. Mi se spremamo posle dve pobede, iako nismo pokazali ni delić onoga što je naš maksimum. Uigravamo se, upoznajemo i jedva čekamo da izađemo pred navijače u subotu, da pobedimo - poručio je Avramović. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike