Skariolo: Loše se osećam zbog Marka Gasola

24.11.2020

16:44 >> 17:27

0

Autor: M. R.

Selektor Španije pričao o aktuelnim transferima, ali i o Olimpijskim igrama

Skariolo: Loše se osećam zbog Marka Gasola
Copyright MN Press

Selektor Španije i pomoćni trener u Torontu Serđo Skariolo pričao je o odlasku iz kluba Serža Ibake u Kliperse i Marka Gasola u Lejkerse, kao i o mogućem preklapanju Olimpijskih igara i završnice NBA lige.

– Kao trener, osetio sam se loše zbog odlaska Gasola u Lejkerse. To nisu bile dobre vesti. Ni njegov odlazak, a ni odlazak Serža Ibake. Ali takav je život… Ovo je posao, profesionalni sport i svako donosi odluku koju smatra odgovarajućom sa ličnog stanovišta.

Njih dvojica su španski reprezentativci, pa zato još jedna stavka izaziva glavobolju kod selektora.

– Sigurno da me ne raduje činjenica da postoji nekoliko igrača poput njih dvojica koji mogu da dođu do finala NBA lige i tako zakomplikuju njihov nastup na Olimpijskim igrama. Ako bi se igrala sedma utakmica finala, ona bi bila na programu dan pre otvaranja turnira u Japanu. A šanse da jedan od timova iz Los Anđelesa dođe do finalne serije su velike.

Skariolo smatra da će se Mark dobro snaći u Lejkersima.

-Lepo je što će tamo imati priliku da osvoji drugu NBA titulu. Prestižna franšiza i najbolji igrač NBA lige Lebron Džejms su se zainteresovali za njega. Mislim da će se uklopiti i da će ga novi tim dobro prihvatiti. Mi sad prelazimo iz toga da imamo njih dvojicu Marka i Serža u timu u situaciju da ćemo ih imati protiv nas. Nedostajaće nam.

Serhio smatra i da će se Kampaco savršeno uklopiti u NBA stil, kao i da će Riki Rubio imati važnu ulogu u Minesoti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Radio MARCA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike