Ovako se pokazuje vernost. Vasa priznao da je ovog leta imao ozbiljnu ponudu Moskovljana, ali da ju je odbio zbog Efesa!

13.09.2021

12:47 >> 14:55

0

Autor: Milan Nastić

Srpski košarkaš ostao veran šampionu Evrolige

Ovako se pokazuje vernost. Vasa priznao da je ovog leta imao ozbiljnu ponudu Moskovljana, ali da ju je odbio zbog Efesa!
Copyright MN Press

Srpski košarkaš Vasilije Micić priznao je da je ovo leto imao ozbiljnu ponudu od CSKA, ali da se odlučio da ostane u klubu iz Istnabula.

– Nemam šta da krijem, imao sam ponudu iz CSKA, i to još početkom leta, ali ja sam im odgovorio da je moj prioritet Efes i novi ugovor sa njim. Obavestio sam klub da se javio CSKA sa ozbiljnom ponudom i njima je bilo jasno da je moja želja da ostanem u Efesu što se i dogodilo. Srećan sam zbog te odluke – izjavio je srpski košarkaš.

Pročitajte još

Srpski košarkaš iza sebe imao fantastičnu sezonu, sa  Efesom je postao prvak Evrope, i uz to je proglašen za MVP-ja Evrolige.

Nakon blistavih partija Vasilije Micić je postao jedan od traženijih košarkaša, u nekoliko navrata se pominjalo njegov odlazak u NBA ligu, ali on se odlučio da i u predstojećoj sezoni igra u Evropi.

Anadolu Efes je uspelo da sačuva najboljeg igrača, i tako pokaže da imaju želju da odbrane titulu prvaka Starog kontinenta.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike