Poslednja poruka Borda trenera Evrolige velikom učitelju

16.09.2021

15:11 >> 15:13

0

Saučešće porodici i klubovima u kojima je radio čuveni srpski stručnjak Duda Ivković

Poslednja poruka Borda trenera Evrolige velikom učitelju
Copyright Evroligaški kolaž Dudi Ivkoviću/EHCB

Bord trenera Evrolige uputio je poruku saučešča porodici preminulog Dude Ivkovića, njegovim bivšim klubovima i navijačima.

Treneri najboljih evropskih ekipa ističu da je srpska košarkaška legenda mnogo učinio za status njihove branše u celom svetu i da je bio učitelj, ne samo svojim igračima već je znanje prenosio generacijama mladih stručnjaka.

– Bord trenera Evrolige izražava iskreno saučešće porodici srpske i evroligaške legende, trenera Dušana Ivkovića. Želimo da zahvalimo za sve što je uradio za status trenera širom sveta. Duda nije bio sam trener svojim igračima, već i generacijama trenera. Njegove vrednosti biće prenošene na buduće generacije i to će večno sećanje i nasleđe koje je ostavio iza sebe. Slavićemo ga svakog dana na terenu – poručili su treneri.

Zanimljiv je i kolaž kojim su se oprostili treneri Evrolige. Na njoj dominira legendarni stručnjak i golub, a u pozadini su njegove fotografije sa Partizanom, reprezentacijom Jugoslavije, Željkom Obradovićem i njegov slavni predak Nikola Tesla.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike