Hoću da budem najbolji šuter: Bogdan naoštren za novu NBA sezonu, Atlanta može bolje od finala (VIDEO)

19.09.2021

05:07 >> 21:31

0

Bogdanović veruje u napredak na svim poljima

Hoću da budem najbolji šuter: Bogdan naoštren za novu NBA sezonu, Atlanta može bolje od finala (VIDEO)
Copyright Profimedia.rs

Na dve nedelje do početka nove sezone NBA lige, otvaraju je 3. oktobra Lejkersi i Netsi, po američkim halama radi se “za sve pare”.

Svi imaju velike ambicije, svi bi da naprave nešto veliko u najjačem klupskom takmičenju na svetu, svi bi da pokažu kakvi su majstori igre pod obručima.

Apsolutno svi, pa među njima i srpski internacionalac Bogdan Bogdanović. Izgleda da je naš as napravio sjajan potez dolaskom u Atlantu, kako za klub, tako i za sebe. Stigli su Hoksi do finala Istoka, što baš i nije bilo očekivano, pa su i apetiti samim tim porasli.

Ambicije Bogdanovića su sasvim prirodno velike, njegova ideja je da se nadmeće sa najboljim šuterima u NBA ligi. Da pokaže svoje oružje.

Hoću da se takmičim sa najboljim šuterima u ligi. Osećam da sam na njihovom nivou, želim da vidim gde sam šuterski ove sezone. To je moja najveća vrlina, želim da budem još bolji i da postanem jedan od najboljih šutera u ligi. Mogu mnogo bolje nego prošle godine – rekao je Bogdanović za “Atletik” i dodao da bi sve bilo bolje i prošle sezone da nije bilo povrede:

– U plej-ofu sam se povredio prilikom jednog pokreta i onda mi je minutaža pala.

A o klupskim ciljevima i očekivanjima, Bogdanović ima jasan stav:

– Ljudi i dalje veruju u nas i to je normalno. Da bi nekoga u nešto ubedio moraš to da uradiš više puta. Ne možeš samo jednom da pobediš. To ništa ne znači. Šta god da radiš, moraš to stalno da ponavljaš da bi ostao na vrhu.

pročitajte još:

Bogdanović je u prošloj sezoni prosečno igrao 29,7 minuta za Atalntu i postizao po 16,4 poena uz 3,6 skokova i 3,3 asistencije po meču.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike