Sale Đorđević i Partizan u Istanbulu, svi se setili one trojke: Željku smo zahvalni za sve (VIDEO)

10.09.2021

20:13 >> 20:35

0

Jedan na jedan s trenerom Fenerbahčea

Sale Đorđević i Partizan u Istanbulu, svi se setili one trojke: Željku smo zahvalni za sve (VIDEO)
Copyright Aleksandar Đorđević foto: MN Press

Doputovala je crno-bela ekspedicija na jak pripremni turnir u Istanbul, u grad za koje sve partizanovce vezuju najlepše uspomene.

Na tom mestu Aleksandar Đorđević je “onom trojkom” doneo titulu prvaka Evrope Partizanu. Na tom mestu Aleksandar Đorđević danas je dočekao “svoje” crno-bele. Sada kao trener Fenerbahčea, jednog od četiri učesnika turnira na kom će igrati još Monako i Uniks.

– Biće ovo jak turnir, možda rano u odnosnu na početak sezone, ali će sigurno svaka ekipa tražiti da pruži maksimum – rekao je Đorđević za BC Partizan TV, pa pričao o prvim utiscima iz Fenerbahčea:

– Svi smo prepuni jako pozitivnih utisaka pre svega vezanih za kvalitet ljudi koji rade u klubu, oko kluba… Izuzetna toplina, vrlo bliski nekom našem karakteru. Osećamo se baš onako jako lepo i na nama je samo da radimo, da probamo da uradimo što više.

Na konstataciju da u ovom turskom klubu izgleda baš imaju poverenja u srpske trenere jer su na klupi Fenerbahčea pre njega sedeli Željko Obradović i Igor Kokoškov, Đorđević je kratko i jasno poručio:

– Apsolutno, pre svega zbog Željka Obradovića koji je ovde ostavio neizbrisiv trag. Čovek koji je svim nama utkao put i otoviro vrata na neki način. Velika zahvalnost za to.

Na parketu je viđen i još jedan ljubimac Grobara Jan Veseli, a onda su domaći mesto za trening ustupili gostima iz Beograda.

O svojim očekivanjima pred turnir, pre svega pred meč sa Monakom, izneo je Rodions Kuruc.

pročitajte još:

– Dosad je Monako najteži rival,a i mislim da možemo da igramo sa njima. Mislim da smo bolji, mi smo mlad tim i radujem se sutrašnjem meču. Uvek su očekivanja najveća, hoćemo da dostignemo najviši nivo, da osvojimo trofej. Ali ovde su dobri timovi i veliki izazvo za nas. Radujem se utakmicama. Monako je dobar tim, Fenerbahče i Uniks su dobri timovi. Biće uzbudljivo za nas.

Košarkaši Partizana i Monaka igraće prvi polufinali meč na turniru u subotu od 17 časova, da bi posle njih snage odmerili Fenerbahče i Uniks.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike