Virtus bez Tea nije konkurentan, Bajern na Zvezdu u finalu

11.09.2021

19:53

0

Autor: Adam Štulić

Bavarci ubedljivi protiv italijanskog šampiona

Virtus bez Tea nije konkurentan, Bajern na Zvezdu u finalu
Copyright MN Press

Košarkaši Bajerna i Crvene zvezde igraće u nedelju od 18 časova u finalu turnira u Minhenu. Posle crveno-belih, koji su preslišali Panatinaikos, ubedljivu pobedu ostvarili su i izabranici Andree Trinkijerija protiv jednog od najvećih favorita za osvajanje Evrokupa u nastupajućoj sezoni – 90:66.

Ekipa Serđa Skariola definitivno nije ista kada u njoj igra Miloš Teodosić. Da će se mnogo toga u igri bolonjskog velikana vrteti i ove sezone bilo je jasno i po izdanju crno-belih u „Audi domu“, koji su bez iskusnog srpskog plejmejkera relativno lako položili oružje pred razigranim nemačkim timom.

Osim dobrog početka, kada su na krilima Belinelija stigli do sedam poena viška, košarkaši Virtusa su uglavnom bezuspešno jurili prednost rivala, kojeg su predvodili Lučić, Tomas i Hilijard.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Obst sa 18, Hilijard sa 15, Lučić sa 14 i Šiško sa 10 poena, dok je Jaramaz meč završio sa devet. U italijanskom timu jedini sa dvocifrenim učinkom bio je Belineli (17), dok je Judo postigao devet poena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike