Stigla potvrda: Partizan dobio prvo pojačanje

04.01.2021

16:39 >> 17:13

0

Autor: Adam Štulić

Crno-beli angažovali američkog plejmejkera

Stigla potvrda: Partizan dobio prvo pojačanje
Copyright Profimedia

Košarkaši Partizana dobili su prvo pojačanje u novoj godini, pošto će crno-beli dres će u nastavku sezone nositi američki plejmejker Džoš Perkins.

Hoće, neće i na kraju, ipak, hoće. Tako je otprilike išla priča oko prelaska dosadašnjeg košarkaša poljskih Glivica u klub iz Humske.

– Nije bila laka odluka, ali podsvesno sam osećao da je to prilika koju ne mogu da propustim – kratko je rekao Perkins.

Pročitajte još

Podsetimo, pre nekoliko dana se pojavila informacija da su crno-beli dogovorili sve uslove saradnje s nekadašnjim studentom Gonzage, da bi u ponedeljak u toku dana trener poljskog kluba izjavio kako ne zna apsolutno ništa o prelasku Perkinsa u Partizan.

Ipak, samo nekoliko sati kasnije potvrda transfera stigla je od predsednika Glivica Jaroslava Ziebe.

– Nećemo nikoga forsirati. Ovo je sjajna prilika za Džošuu da se dalje razvija, a pošto su obe strane pokazale partnerski odnos, odlučili smo da prihvatimo ponudu – rekao je prvi čovek poljskog kluba i dodao da su ponude za novog košarkaša Partizana počele da pristižu još u novembru.

– U međuvremenu smo očekivali od Perkinsa punu posvećenost i u ovom trenutku mora se priznati da je Džoš dao sve od sebe do kraja – kazao je Zieba.

Novi košarkaš Partizana za Glivice je odigrao 19 utakmica, u kojima je na terenu provodio više od 30 minuta s prosečnim učinkom od 13.8 poena, 6.6 asistencija i 3.8 skokova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike