Bez tandema na turneji po Španiji

09.01.2021

08:25 >> 09:03

0

Autor: D. B.

Košarkaše Zvezde sledeće nedelje očekuje dupli program u Evroligi

Bez tandema na turneji po Španiji
Copyright MN Press

Sudbina, koja se u ovo vreme “odaziva” na koronavirs, opredelila je da košarkaši Crvene zvezde ovog vikenda ne igraju meč u ABA ligi (planirani susret protiv Cibone je otkazan zbog velikog broja zaraženih u timu iz Zagreba).

Ipak, pred sledeću nedelju tokom koje crveno-bele očekuje dupli program u Evroligi (13. januar duel protiv Reala u Madridu, 15. januar gostovanje Valensiji), nema nagoveštaja da će tim Dejana Radonjića biti kompletan.

Na turneju po Španiji gotovo sigurno neće krenuti Džordan Lojd, koji više nije pozitivan na koronavirus, ali i dalje ne može da se vrati u trenažni proces. Slična sitacija je i sa iskusnim Markom Simonovićem.

Pročitajte još

Što se tiče Lengstona Hola koji je već dugo van tima zbog povrede, situacija je povoljnija i američki bek je počeo sa radom.

Ono što bi moglo dodatno da zabrine sve na Malom Kalemegdanu je stanje Korija Voldena. Odlični strelac je dobio udrac u mišić u finišu meča protiv Fenerbahčea, zbog čega nije ni bio u stanju da igra u finišu meča odrigranog na Božić. U klubu čekaju da na miru procene situaciju i nadaju se da neće biti većih posedica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike