Dalas na mukama: Korona pravi probleme Dončiću i Marjanoviću

10.01.2021

17:49 >> 17:56

0

Autor: N. St.

Mavsi se pridružili timovima koji se bore sa kovidom...

Dalas na mukama: Korona pravi probleme Dončiću i Marjanoviću
Copyright Tanjug/AP Photo/Jeffrey McWhorter

Zbog koronavirusa je prošle godine NBA liga organizovala čuveni „mehur“ u Orlandu kako bi se održali mečevi plej-ofa. Ovu sezonu su počeli na drugačiji način, kao što je bilo pre pojave virusa, sa putovanjima, gostovanjima, mečevima u raznim dvoranama.

Međutim, stvari su trenutno daleko od idealnog. Filadelfija je protiv Denvera igrala bez najboljih igrača, Boston i Majami imaju probleme, a sada se njima pridružio i Dalas.

Američki mediji prenose da je Maksi Kleber dobio pozitivan test i da je u samoizolaciji, baš kao i njegovi saigrači Džejlen Branson, Dorijan Fini-Smit i Džoš Ričardson. Ipak, to nije najveći problem. Kleber je proveo 24 minuta na parketu u duelu sa Orlandom i bio u stalnim kontaktima kako sa saigračima poput Luke Dončića, Bobana Marjanovića, tako i sa protivničkim igračima.

Pročitajte još:

Zbog svega toga su Mavsi odlučili da zaključaju salu za treninge i da urade sve neophodne testove i ustanove ko je sa kim imao kontakt kako bi svi mogli da budu testirani. Sve se više spekuliše o mogućoj pauzi u NBA ligi zbog ovakve situacije, a ukoliko se ovako nastavi to bi zaista moglo da se dogodi uskoro…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike