Dino Rađa na operacionom stolu (foto)

18.01.2021

08:57

0

Autor: Adam Štulić

Legendarni hrvatski košarkaš podelio svoju borbu

Dino Rađa na operacionom stolu (foto)
Copyright Profimedia

Legendarni jugoslovenski i hrvatski košarkaš Dino Rađa poznat je kao neko ko voli da komunicira putem društvenih mreža. Mnoge aktuelnosti u “kraljici igara” često je komentarisao na Facebook profilu, a ovoga puta je jedni, malo intimniju stvar, podelio sa pratiocima na Instagramu.

Naime, nekadašnji centar Jugoplastike i stanovnik Nejsmitove Kuće slavnih nedavno se našao na operacionom stolu, kako bi pokušao da se reši bolova u kolenu, a celokupan proces objasnio je u postu.

Pročitajte još

– Kako medicina napreduje, tako sam pokušao novu metodu matičnih ćelija, koja je sledeća: Izvadi se iz struka malo sala i onda se pročisti, a izvučene matične ćelije idu nazad u kolena. Čitava procedura traje 45 minuta, plus par sati ostaješ na hlađenju kolena – napisao je Rađa, pre nego što je otkrio rezultate intervencije.

– Desno koleno me je dva meseca nezgodno bolelo i to u mirovanju, a ne u pokretu. Prestalo je kao da si na vatru polio vodu. Levo, koje je inače bilo operisano i stalno problematično, polako se smiruje i skoro ništa više ne boli. Moja iskustva su odlična, idemo dalje dok ponovo ne zatreba – stoji, između ostalog, u objavi Dina Rađe.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike