Kako je Jokić reagovao na priznanje da je najbolji igrač nedelje u NBA

26.01.2021

08:24 >> 08:25

0

Autor: Milan Nastić

Somborac skroman što se tiče nagrade

Kako je Jokić reagovao na priznanje da je najbolji igrač nedelje u NBA
Copyright Tanjug/AP Photo/Tony Gutierrez/

Nikola Jokić posle pobede Denvera nad Dalasom istakao je da je najvažnije da su oni stigli do novog trijumfa, napominjući da ne razmišlja previše o nagradi koju je dobio da je najbolji igrač nedelje u NBA.

Pročitajte još

– Naravno da je lepo kad dobijate takvo priznanje, ali to je samo nekoliko utakmica, kada imaš dosta minuta, mislim da to može da uradi svako. Smatram da to nije veliko dostignuće. Što se tiče Luke Dončića, on je neverovatan igrač, kako odmiče sezone, mnogo bolje igra, šutira, dobio je samopouzdanje. Jedan kompletan igrač, super upošljava saigrče, jedinstven po mnogim parametrima, uvek te nečim novim iznenadi, i teško je igrati protiv njega. Mislim da možeš mnogo da naučih od njega. Što se tiče same utakmice. Bilo je dosta oscilacija, gore-dole. Odigrali smo najbolje poslednju četvrtinu, mislim da je najvažnije da smo pobedili – poručio je Jokić.

Srpski košarkaš se osvrnuo i na odličnu partiju Majka Portera, ističući da se radi o odličnom igraču.

– Pokazao je da može mnogo, namestio šut, igrao dobro i velike zasluge za pobedu protiv Dalasa pripadaju Porteru. Naporno radi, kao i ostatak ekipe i to se pokazuje iz utakmice u utakmicu – istakao je Jokić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike