Ponoćni zemljotres u Podgorici: Budućnost traži novog trenera

27.01.2021

23:02 >> 23:06

0

Autor: Adam Štulić

Petar Mijović napustio klupu crnogorskog kluba

Ponoćni zemljotres u Podgorici: Budućnost traži novog trenera
Copyright Promo/KK Partizan

Ponoćni zemljotres stiže iz Pogorice. Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da Petar Mijović odlazi sa klupe Budućnosti.

Podgoričani su na zvaničnom sajtu kluba istakli da se crnogorski strateg samoinicijativno povukao sa mesta trenera, smatrajući takvu odluku najboljom za klupske interese u ovom trenutku.

Pročitajte još

– Budućnost Voli, klub u kojem sam dodatno napredovao u karijeri i usavršavao trenerske veštine, doživljavam na poseban način. Moja odluka je rezultat dubokog promišljanja i želje da interese kluba stavim ispred ličnih. Zahvaljujem predsedniku Budućnost Volija i Upravi kluba na ukazanom poverenju. Bila mi je čast predvoditi abaligaškog šampiona. Zahvaljujem se timu i svim zaposlenima u Klubu na dosadašnjoj saradnji i toplo pozdravljam navijače i simpatizere Budućnost Volija – izjavio je Petar Mijović.

Mijović je u Budućnosti bio od 2017. godine, kao trener mlađih selekcija, pomoćni, pa glavni trener u prvom timu, a pogorički klub mu se zahvalio na velikom doprinosu i poželeo mu sreću u nastavku karijere.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike