Odluka disciplinskog sudije: Kazne za Mornar, Zvezdu, Radonjića, Pavićevića...

29.01.2021

19:36 >> 19:39

0

Autor: N. St.

Oglasila se ABA liga

Odluka disciplinskog sudije: Kazne za Mornar, Zvezdu, Radonjića, Pavićevića...
Copyright MN Press

Abaligaški derbi između Mornara i Crvene zvezde doneo je puno tenzije. Prvo je meč kasnio oko 20 minuta, pa su tokom duela isključeni Dejan Radonjić, Mihailo Pavićević, Đorđije Pavićević. Posle susreta se domaći tim žalio na kriterijume suđenja.

Posle svega toga se oglasila i ABA liga. Disciplinski sudija Saša Pavličić-Bekić je odredio kazne za sve učesnike tog meča, ail i trenera Cedevita Olimpije Jurice Golemca.

– Trener Mornara Mihailo Pavićević je suspendovan na jednu utakmicu i 6.000 evra zbog tehničke greške, isključenja, vređanja sudija i ostalih poteza koji pokazuju nedostatak poštovanja prema arbitrima. Njegov pomoćnik je kažnjen sa 2.400 evra zbog isključenja i nedostatka poštovanja prema sudijama. Asistent Zoran Peruničić je kažnjen sa 1.500 evra zbog komentarisanja suđenja. Strateg Zvezde Dejan Radonjić je kažnjen sa 400 evra zbog tehničke i isključenja. Zvezda je kažnjena sa 700 evra zbog kršenja člana 29.2. Takođe, Jurica Golemac je kažnjen sa 500 evra zbog izjava u medijima koje nisu u skladu sa disciplinskim priručnikom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike