Filipovski posle novog poraza: Imaju moćan tim, presudila je serija trojki...

30.01.2021

20:21 >> 20:43

0

Autor: M. R.

Trener crno-belih izneo utiske u Ljubljani

Filipovski posle novog poraza: Imaju moćan tim, presudila je serija trojki...
Copyright ABA/KK Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Košarkaši Partizana su večeras doživeli još jedan poraz, ukupno peti u januaru u svim takmičenjima. Krizu im je produbila Cedevita Olimpija, koja je na domaćem terenu slavila – 78:65.

Pročitajte još

Moram da čestitam Cedevita Olimpiji na zasluženoj pobedi – rekao je posle meča trener Partizana Saša Filipovski. – U izvrsnoj su napadačkoj formi, dugo nisam video ekipu koja je ovako moćna. Mi smo do sredine treće četvrtine održavali dobar rezultat i koncentraciju, ali je onda krenula serija trojki, pa su nam pobegli. A mi smo bili slabo raspoloženi u napadu, nismo pogađali ni ispod koša, a ni iz daljine. Glavna razlika je bila u šutu. Idemo dalje, da podignemo našu šutersku formu. Čekaju nas teške utakmice.

Filipovski je svestan u kakvom problemu se crno-beli nalaze, s obzirom na to da trenutno u ABA ligi imaju samo sedam pobeda i čak devet poraza.

Ako se menja trener tokom sezone, sigurno da situacija nije fantastična. Kad dođe novi, potrebno je vreme. Partizan je veliki klub, potrebne su promene iz temelja. Korak po korak, treba izvući maksimum iz ove sezone. Da se izdignemo u domaćem takmičenju, da odigramo na većem nivou. Jasno je da smo u ABA ligi nepotrebno izgubili nekoliko utakmica, kao na primer sa Krkom i Borcem. Pokušavamo da damo maksimum u Evropi… Jaka grupa, teška putovanja, zahtevne utakmice. Dajem svoj maksimum, pa ćemo videti šta će biti. 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike