Trener Bajić svestan toga gde je Partizan najjači

05.02.2021

14:00 >> 15:03

0

Autor: Milan Nastić

Strateg Igokee ističe u kojem segmentu su crno-beli dominantni

Trener Bajić svestan toga gde je Partizan najjači
Copyright MN Press

Trener Igokee Dragan Bajić izuzetno poštuje Partizan pred njihovo sutrašnje gostovanje u Beogradu, napominjući da crno-beli imaju krizu rezultata, pre svega u ABA ligi, ali uvek treba poštovati klub koji ima veliku tradiciju.

– Partizan je tim koji uvek moraš respektovati i s poštovanjem ući u svaku utakmicu. Oni jesu rezultatski u nekakvoj krizi pogotovo kada je ABA liga u pitanju, međutim radi se o jednoj dobroj ekipi i respekt kolegi Filipovskom koji se trudi i radi da taj tim podigne na jedan viši nivo – istakao je Bajić.

Pročitajte još

On ističe da se treba prilagoditi čvrstoj odbrani koju forsira Partizan.

– Primetio sam taj odbrambeni deo gde su bili dosta agresivni, nisu dozvolili ekipi Lokomotive da se razigra i sigurno da ćemo kroz te analize morati da se što bolje spremimo da se prilagodimo toj čvrstini kada je u pitanju odbrana Partizana. Napadački imaju sigurno jako kvalitetnih igrača, dosta opcija kada je spoljna linija u pitanju i kada je unutrašnja linija u pitanju. Mi ćemo morati uložiti napor i nadati se da Partizan ne bude u nekom ritmu da bismo pokušali iskoristiti neku šansu i ako nam se ukaže da slavimo u Beogradu – zaključio je Bajić.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike