Jovanović posle pobede: Kup je za nas veoma značajno takmičenje

11.02.2021

16:38 >> 16:40

0

Autor: M. R.

Utisci trenera i igrača Mege posle trijumfa u četvrtfinalu protiv Mladosti

Jovanović posle pobede: Kup je za nas veoma značajno takmičenje
Copyright MN Press

Mega je u Novom Sadu napravila prvi pobednički korak. Ekipa Vladimira Jovanovića slavila je na otvaranju Kupa Radivoja Koraća protiv Mladosti iz Zemuna – 93:69. U polufinalu će u subotu igrati protiv pobednika duela Vojvodina – FMP.

– Kup je za nas veoma značajno takmičenje, bez obzira što nema prolaz u neka evropska tamičenja – rekao je Jovanović posle meča. – Moja ekipa i svi u klubu gledamo ozbiljno na Kup i došli smo sa ambicijom da napravimo što bolji rezultat, kao i svi ostali klubovi. Mislim da je utakmica bila dobra. Posle prve četvrtine, mi smo u drugoj dozvolili preveliki broj poena – 28. To nije bilo dobro, kao i prvi deo treće četvrtine kada su oni agresivnom odbranom spustili na minus šest. Mi smo pokazali reakciju, popravio se šut za tri, odvojili smo se na sigurno rastojanje. Čestitam ekipi Mladosti na ne samo ovoj utakmici, nego na rezultatima koje su do sada napravili u ABA 2 ligi i KLS.

Pročitajte još

Karlo Matković je prikazao veoma dobru partiju na ovom susretu. Postigao je 16 poena, uz savršen šut za dva 8-8. Zabeležio je i šest skokova.

– Prvo bih čestitao ekipi Mladosti na fer i korektnoj igri, želim im svu sreću u nastavku ABA 2 lige. Čestitam i mojim momcima na dobro odigranoj utakmici. Mi smo malo pali u drugoj četvrtini, primili smo 28 poena. Ali smo u trećoj deonici odgovorili sa pritiskom i agresivnošću, dobri smo bili u napadu… Držali smo se plana, pa sad čekamo protivnika. Ko god bude, bićemo spremni i daćemo sve od sebe – zaključio je Matković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike