"Teško je bilo koga pobediti tri puta za redom..."

11.02.2021

20:55 >> 20:56

0

Autor: M. R.

Trener Borca Marko Marinović i igrač Aleksa Novaković posle poraza u četvrtfinalu Kupa od Partizana

"Teško je bilo koga pobediti tri puta za redom..."
Copyright MN Press

Košarkaši Borca nisu uspeli treći put ove sezone da savladaju Partizan. Momci iz Čačka se vraćaju kući posle prvog dana Kupa Radivoja Koraća posle poraza u četvrtfinalu – 76:72.

Čestitao bih ekipi Partizana na zasluženoj pobedi, ali i mojim momcima na odličnoj borbi – rekao je košarkaš Borca Aleksa Novaković. – Igrali smo bez jednog od lidera tima Nikole Kočovića, nije bilo lako nedomestiti njegove minute i izostanak. Ne smemo da dopustimo dugačke periode sa lošom odbranom, na tome moramo da radimo. Nama predstoji bitan period jer ćemo igrati važne utakmice za opstanak u ABA ligi. Uradićemo sve da to i ostvarimo. Puno sreće Partizanu u nastavku.

Trener ekipe iz Čačka Marko Marinović je video u igri svog tima i pozitivne i negativne segmente.

Mnogo je teško pobediti bilo koga tri puta za redom… Partizan je jedna odlična ekipa sastavljena da osvaja titule i igra na najvećem mogućem nivou. Čestitam im na fer utakmici i poštenoj pobedi. Imali smo prazne minute i to nas je koštalo pobede. Dobra stvar je što smo pokazali karakter i nismo se predavali nijednog trenutka. To je mentalitet koji Borac treba da pokaže, da nastavi da igra u tom ritmu i utakmice u ABA ligi. Poželeo bih Partizanu sreću u nastavku Kupa – zaključio je Marinović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike