Marinović: Nećemo podići belu zastavu u Beogradu

16.02.2021

13:45

0

Autor: M. R.

Trener Borca pred duel sa crveno-belima

Marinović: Nećemo podići belu zastavu u Beogradu
Copyright Promo/ ABA liga/ Borac/ Dusko Radisic

Košarkaši Borca će u sredu od 18.05 gostovati ekipi Crvene zvezde. Izabranici Marka Marinovića žele da pobegnu iz opasne zone u ABA ligi, znaju da ih čeka veoma težak protivnik, ali se ne predaju unapred.

Pročitajte još

Očekuje nas meč protiv jedne od najjačih, a ako ne i najjače ekipe u ABA ligi – rekao je u najavi Marinović. – Reč je o timu koji je projektovan da osvaja trofeje ove sezone. Bez obzira na to, sigurno je da ne nameravamo da podignemo belu zastavu u Beogradu. Zvezda je odigrala tri utakmice Kupa u kratkom vremenskom razmaku, jednu vrlo tešku i neizvesnu protiv Partizana, tako da tu moramo da tražimo svoju šansu.

Crveno-beli će biti oslabljeni jer neće igrati pet stranih igrača zbog problema sa virusom korona (Rit, Noko, Kolom, Hol, Volden).

Bilo kojih 12 igrača da izvede trener Dejan Radonjić sigurno je da će Zvezda biti veliki favorit. Bićemo bez novajlije Dude Sanadzea, jer on nema pravo da nastupi u ovom duelu, jer nije bio član Borca kada je po prvobitnom planu trebalo da meč protiv Crvene zvezde bude odigran. Bez obzira na taj podatak, idemo na gostovanje da pružimo svoj maksimum – zaključio je Marinović.

Zvezda trenutno u ABA ligi ima skor 12-2, a Borac 4-11. Prvi međusobni duel dobili su Beograđani i to veoma ubedljivo – 95:64.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike