Domaći timovi sigurni: Bajern bolji od Makabija, Real od Žalgirisa

25.02.2021

22:15

0

Autor: M. R.

Olimpija iz Milana nanela još jedan poraz Himkiju - 84:74

Domaći timovi sigurni: Bajern bolji od Makabija, Real od Žalgirisa
Copyright MN Press

Poslednje tri utakmice Evrolige u četvrtak protekle su u znaku domaćih ekipa. Bajern je slavio protiv Makabija72:70, Olimpija je bila sigurna protiv Himkija84:74, dok je Real Madrid bio bolji od Žalgirisa70:58.

Pročitajte još

Bajern je do pobede protiv Makabija zahvaljujući dobro odigranoj poslednjoj četvrtini, koju je dobio rezultatom – 21:12. Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Vejd Boldvin sa 16 poena, pratio ga je Džejlen Rejnolds sa 15. Srpski košarkaš Vladimir Lučić je završio meč sa šest poena, tri skoka i dve asistencije. U poraženom timu bolji od ostalih bio je Ante Žižić sa 18 poena.

Olimpija je nanela Himkiju 23. poraz ove sezone u Evroligi. Ekipu iz Milana je predvodio Ševon Šild sa 17 poena, pet skokova i tri uspešna dodavanja. Luiđi Datome je dodao 15 poena i pet uhvaćenih lopti. Srpski košarkaš Vladimir Micov je ubacio četiri poena. U poraženoj ekipi Džordan Miki je imao dabl-dabl učinak – 23 poena i 11 skokova.

Real Madrid je na domaćem terenu slavio protiv Žalgirisa, a predvodio ih je Gabrijel Dek sa 14 poena i šest skokova. Pratili su ga Džejsi Kerol i Trej Tompkins sa po 12 poena. Na drugoj strani Jankunas je postigao 13.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike