Lider Košarkaške lige Srbije od danas ima novo ime

26.02.2021

11:32 >> 11:35

0

Zemunska Mladost od sada će biti Mladost MaxBet

Lider Košarkaške lige Srbije od danas ima novo ime
Copyright Promo/ABA 2/Dragana Stjepanovic

Mladost iz Zemuna, lider Košarkaške lige Srbije dobio je veliko pojačanje i novo ime.

Tim koji sija na košarkaškom nebu Srbije još od 1954. godine dobio je partnera u dvadesetčetvorogodišnjem asu u oblasti igara na sreću – kompaniju MaxBet.

Promo/ABA 2/Dragana Stjepanovic

Tako će od danas klub koji se osim u KLS nadmeće i u ABA 2 ligi, nositi ime Mladost MaxBet.

Jasno je da će plod ove saradnje omogućiti Zemuncima da nastave da prave izvanredne rezultate i razvijaju mlade igrače, nastavljajući hrabru borbu za razvoj košarke u Srbiji.

Mladost će pod novim imenom nastupati u obe lige, a ovo partnerstvo dva kolektiva koja u, svojim okvirima delovanja, streme ka društvu najboljih predstavlja još jedan primer kako se društveno odgovorne kompanije i zdravi sportski kolektivi prepoznaju.

Promo/ABA 2/Dragana Stjepanovic

Mladost ove sezone igra sjajno u KLS. U takmičarskoj 2020/2021 ostvarili su 21 pobedu uz samo jedan poraz. U ABA 2 ligi Zemunci su u grupi timova koja zauzima od 4. do 8. mesta na tabeli utz učinak od četiri pobede i tri poraza, a uskoro ih očekuje i treći turniru u okviru ovog takmičenja. U Sarajevu će od 1. do 7. marta, u okviru 8, 9. i 10. kola odmeriti snagu sa Goricom, Zlatiborom i skopskim MZT-om.

Uz ime MaxBet, kompanije osnovane 1997. koja od svog osnivanja nosi ulogu jednog od društveno odgovornih kolektiva koji sa velikim uspehom posluju na srpskom tržištu,
na dresu, KK Mladost veruje da će i sreća biti na strani plavo-belog tima kako u domaćem tako i u regionalnom takmičenju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike