Sve je spremno za treći "balon" ABA 2 lige

28.02.2021

18:59 >> 19:07

0

Autor: M. R.

Od ponedeljka u Sarajevu igra se treći turnir u drugom po rangu regionalnom takmičenju

Sve je spremno za treći "balon" ABA 2 lige
Copyright Promo/ ABA League/ Dragana Stjepanović

Došao je na red i treći turnir ABA 2 lige. Posle Zlatibora i Banja Luke, ovog puta domaćin “balona” je Sarajevo. Utakmice osmog, devetog i desetog kola igraće se od 1. do 7. marta u dvorani hotela “Hills”. Na programu su tri utakmice dnevno, uz direktne prenose na Areni sport.

Pročitajte još

– Veliko mi je zadovoljstvo što sam u Sarajevu, gradu koji ima ogromnu sportsku i košarkašku tradiciju – rekao je u najavi sportski direktor ABA lige Milija Vojinović. – Ovaj grad je bio nekada domaćin olimpijskih igara i dao je prvog evropskog prvaka iz našeg regiona.

Ogromna pomoć u organizaciji ovog trećeg turnira došla je od čelnika Sparsa.

– Posebno sam počastvovan što smo u specifičnim uslovima uspeli da organizujemo ovako važan turnir za naš klub. Želim da zahvalim ABA ligi što nam je pružila ovu priliku. Nadam se da će predstojeći turnir doneti mnogo opštini Ilidža i Bosni i Hercegovini – rekao je predsednik Sparsa Nihad Selimović.

Trenutno na tabeli ABA 2 lige vodi Studentski centar sa skorom 7-0. Posle toga su poređani klubovi: Slobodna Užice (5-2), Zlatibor (5-2), Borac Banja Luka (4-3), Mladost MaxBet (4-3), Spars (4-3), MZT Skopje (4-3), Podgorica (4-3), Široki (3-4), Sutjeska (2-5), Lovćen 1947 (2-5), Gorica (2-5), Rabotnički Skopje (2-5), Helios Suns (1-6).

Četvrti ujedno i poslednji turnir biće održan na Zlatiboru od 22. do 28 . marta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike