Janis je uživao u pilećim krilcima, a onda je saznao da je u timu sa Jokićem: Urnebesna reakcija Grka i jasna poruka protivničkom timu (VIDEO)

05.03.2021

10:38 >> 12:10

0

Autor: Adam Štulić

Janis Adetokumbo biće u timu Lebrona Džejmsa na predstojećem Ol staru

Janis je uživao u pilećim krilcima, a onda je saznao da je u timu sa Jokićem: Urnebesna reakcija Grka i jasna poruka protivničkom timu (VIDEO)
Copyright Profimedia

Iako su mnogi najbolji košarkaši na svetu bili protiv održavanja ovogodišnjeg Ol stara, rukovodstvo NBA lige je donelo odluku da u skraćenom formatu, u jednom danu, održi susret svih zvezda.

Utakmica će se odigrati u noći između nedelje i ponedeljka, a njen učesnik, i to u prvoj petorci, biće srpski as Nikola Jokić. Reprezentativac “orlova” biće u timu kapitena Lebrona Džejmsa, a pored njih naći će se još Luka Dončić, Janis Adetokumbo i Stef Kari.

Upravo je grčki superstar imao veoma zanimljivu rekaciju kada je saznao pored koga će zaigrati na Ol star utakmici. Naime, definitivni sastavi timova bili su poznati u momentima dok su pojedine utakmice NBA lige bile u toku, pa je tako Janis posle duela Memfisom saznao za koji će tim igrati.

Pročitajte još

– Ja, Lebron, Luka, Jokić i Stef? Gotovo je, momci… Čoveče, to je dobra startna petorka – prokomentarisao je Janis uz širok osmeh i male poteškoće, s obzirom da je, u momentu kada mu je saopštavano s kim je u timu, uživao u pilećim krilcima.

Podsetimo, u timu Kevina Durenta, koji zbog povrede neće moći da nastupi, startnu petorku čine Kavaji Lenard, Bredli Bil, Džejson Tejtum, Kajri Irving, Džoel Embid.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike