VIDEO: Zbog ovoga je izrečena najveća novčana kazna u KLS ove sezone

09.03.2021

18:52

0

Autor: Adam Štulić

Trener Zlatibora moraće da plati 174.000 dinara zbog isključenja na utakmici protiv Dunava

VIDEO: Zbog ovoga je izrečena najveća novčana kazna u KLS ove sezone
Copyright Printscreen/Youtube/sportuzivo.tv

Disciplinski sudija Košarkaške lige Srbije Dragutin Ilić imao je pune ruke posle proteklog vikenda, a zbog dešavanja na utakmici Dunava i Zlatibora izrekao je najveću novčanu kaznu, koju je neki klub ili pojedinac dobio ove sezone.

Trener gostiju Strajin Nedović sankcionisan je sa ukupno 174.000 dinara zbog isključenja na utakmici u Staroj Pazovi, koje je zaradio posle veoma burne reakcije na jednu sudijsku odluku.

Kako stoji u obrazloženju odluke, strateg Zlatiboraca će u kasu KLS morati da uplati 18.000 dinara zbog tehničke greške, treće ove sezone. Još 36.000 će platiti zbog dosuđene diskvalifikujuće greške, dok će ga 120.000 dinara koštati nesportsko ponašanje, pokušaj napada i pretnji prema službenom licu.

– Ja sam reagovao kako sam reagovao, dobio sam isključujuću grešku. Sigurno sam je dobio zasluženo, ali uzrok i posledica toga će ostati tajna, pošto ja o tome ne smem da pričam – rekao je Nedović posle meča.

Pročitajte još

Pored njega, novčane kazne dobili su Mladost i Novi Pazar (po 12.000 dinara) zbog neispravnosti tehničkih uređaja, Sloboda će morati da uplati isti iznos zbog druge tehničke greške klupi od početka takmičenja, dok će igrač Radničkog Volter Brajd morati da plati 6.000 dinara zbog prve tehničke greške.

*Reakciju trenera Zlatibora i isključenje možete videti na snimku od 1:44:12.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike