Kuzmiću stigla presuda: Centar Zvezde saznao odluku suda

04.12.2020

21:21 >> 21:30

0

Autor: N. St.

Centar crveno-belih osuđen zbog saobraćajne nesreće

Kuzmiću stigla presuda: Centar Zvezde saznao odluku suda
Copyright MN Press

Posle više od godinu dana je stigla i presuda. U julu 2019. godine je Ognjen Kuzmić izazvao saobraćajnu nesreću vožnjom u pijanom stanju. Srećom, nije bilo žrtava, iako je i sam košarkaš bio u teškom stanju posle svega toga.

Danas je, prema pisanju „Novosti“ stigla presuda u kojoj se navodi da je pravosnažno osuđen na novčanu kaznu od 9000 konvertabilnih maraka (4.600 evra) i izrečena mu je zabrana upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju od godinu dana.

Pročitajte još: Ognjen Kuzmić doneo važnu, ali laku odluku

– Presudu je izrekao Osnovni sud u Banjaluci pošto je prihvatio sporazum o priznanju krivice, koji je Kuzmić sklopio sa Okružnim javnim tužilaštvom u Banjaluci. U sudu navode da je Kuzmić priznao da se nije pridržavao saobraćajnih propisa jer je u trenutku nesreće vozio u stanju teškog pijanstva sa 2,27 promila alkohola u krvi. Vozio je neprilagođenom brzinom od 125 km/h, na mestu gde je ograničenje 60 km/h, a kolovoz je bio vlažan. U krivini je prešao preko pune linije, polovinom automobila prešao u levu traku i udario u BMV – navodi se u tekstu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike