Težak zadatak čeka Cibonu u Beogradu: Prvo Zvezda, pa tri dana kasnije FMP

15.03.2021

13:44

0

Autor: M. R.

Duel sa crveno-belima na programu u utorak od 18.00 u hali Aleksandar Nikolić

Težak zadatak čeka Cibonu u Beogradu: Prvo Zvezda, pa tri dana kasnije FMP
Copyright Promo/ ABA liga/ Zadar/ Zvonko Kucelin

Košarkaši Cibone su nedavno uspeli da sruše Partizan u Beogradu posle produžetka, onda su u narednom kolu odigrali neizvestan duel sa ekipom Budućnosti, u kome su ipak poraženi. Sutra će pokušati još jednom da se pokažu u najboljem svetlu protiv favorita. Protivnik je Crvena zvezda, a zaostali meč 14. kola ABA lige igra se u hali “Aleksandar Nikolić” od 18.00. Ekipa trenera Vladimira Jovanovića će ostati u Beogradu, jer u petak igra sa FMP (18.00).

Pročitajte još

– Čeka nas naporna nedelja, ponovo imamo tri utakmice na programu, prvo Zvezda, FMP, pa Zabok u prvenstvu Hrvatske – rekao je Jovanović. – Svi vrlo dobro znamo kakva je ekipa Crvena zvezda. Oni su evroligaši, najbolji tim u ABA ligi i glavni favorit za osvajanje titule. Nismo imali mnogo vremena za pripremu, ali nisu ni oni. Znamo protiv koga igramo, pripremićemo se najbolje što možemo u ovom trenutku i pokušaćemo da odigramo još jednu dobru utakmicu. Iza nas su u ABA ligi dve dobre predstave…

Cibona trenutno u regionalnom takmičenju ima skor od sedam pobeda i 12 poraza na devetoj poziciji.

-Bez obzira na rezultat pokušaćemo sa Zvezdom da odigramo dobru takmičarsku utakmicu. Imamo problema sa povredama, situacija sa virusom nije sjajna nigde u svetu, pa tako ni kod nas. Imamo nekih naznaka da bi mogao da bude još neki slučaj, znaćemo vrlo brzo. Verovatno ćemo imati potrebu da odigramo i sa nekim juniorima koji praktično nikada nisu igrali seniorsku utakmicu. Snalazimo se u ovoj situaciji, ali verujemo u ono što radimo – zaključio je Jovanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike