Milojević oprezan pred Zadar: Opasni su na domaćem terenu, znaju da iznenade favorite

15.03.2021

15:23 >> 15:51

0

Autor: M. R.

Budućnost gostuje u Hrvatskoj u utorak od 16.00

Milojević oprezan pred Zadar: Opasni su na domaćem terenu, znaju da iznenade favorite
Copyright Promo/ ABA liga/ Budućnost VOLI

Deset dana posle prvog duela u ABA ligi košarkaši Budućnosti i Zadra odmeriće snage još jednom. Zaostali susret sedmog kola regionalnog takmičenja odigraće se sutra u Hrvatskoj od 16.00. Prvi okršaj je zavšren pobedom Budućnosti u Podgorici – 98:75.

Pročitajte još

– Dobili smo taj prvi meč prilično lako, ali u ovaj okršaj moramo da uđemo sa drugim pristupom – rekao je trener crnogorske ekipe Dejan Milojević. – Ne smemo da pomislimo da će biti lako. Oni su opasni na svom terenu, znaju da iznenade favorite kao što smo mi. Ja, međutim, verujem u ekipu i očekujem pobedu.

Prvi strateg Zadra Ivan Perinčić je u najavi utakmice imao samo reči hvale za sutrašnjeg protivnika.

– Nova utakmica protiv Budućnosti u kratkom vremenskom razmaku. Ekipa koja je trenutno u najboljoj formi, to su pokazali plasmanom u top osam u Evrokupu – istakao je Perinčić. – Trener Milojević radi sjajan posao od kad je došao. Oni su izuzetno agresivni u odbrani, a mi ćemo morati odgovoriti na njihovu agresivnost, čvrstinu i energiju. Treba da kontrolišemo njihovu “pick and roll” igru s Kobsom i Ivanovićem i visokim igračima i moramo im zaustaviti šut za tri poena koji je u prvoj utakmici bio stvarno izvanredan. Bit ćemo bez Jordana, Džastisa i Kraljevića, ali igramo kod kuće, pripremićemo se da odigramo pravu mušku utakmicu.

Budućnost trenutno u ABA ligi ima skor 15-3, a Zadar 6-12.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike