Poraz Sakramenta i važna vest koja bi mogla da utiče na budućnost Nemanje Bjelice

16.03.2021

06:42 >> 08:05

0

Autor: D. B.

Tim iz Kalifornije nalazi se u velikom problemu

Poraz Sakramenta i važna vest koja bi mogla da utiče na budućnost Nemanje Bjelice
Copyright Tanjug/AP Photo/Chris Carlson

Dok se smenjuju glasine o tome koji bi klub želeo da dobije Nemanju Bjelicu u trejdu, košarkaš iz Srbije pokušava da iskoristi svaki minut šanse u Sakramentu da pokaže čitavom NBA svetu šta zna.

Protiv Šarlota, Bjelica je igrao 17 minuta. Tokom vremena provedenog na terenu ubacio je devet poena, imao je četiri skoka i po asistenciju i izgubljenu loptu.

Šarlot je naneo poraz Sakramento 122:116 (32:37, 29:30, 30:29, 31:20). U redovima pobednika Rozijer je postigao 26 poena, a Hejvord 25, dok su najefikasniji kod Sakramenta bili Foks sa 29 poena i Hild 23.

Ipak, ono što bi moglo da utiče na budućnost Bjelica u Sakramento moglo bi da bude vest koju je klub objavio posle meča. Bjeličin konkurent za mesto u timu Marvin Begli je povredio petu metakarpelarnu kost leve ruke. Pre nego što se bude znalo na koliku će pauzu obaviće dodatne preglede.

– Toliko je radio ove godine. Pričam tokom čitave sezone to. Odigrao je sjajno meč i mnogo će nam nedostajati – rekao je trener Sakramenta Luk Volton o krilnom centru koji je postigao 12 poena protiv Šarlota.

Pročitajte još

Činjenica da sada Sakramento ima samo dva zdrava igrača u rosteru (osim Bjelice samo još centra Holmsa), pa ostaje pitanje da li će tim iz Kalifornije imati hrabrosti da ga trejduju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike