Ako je ovo bio poslednji meč Bjelice u Sakramentu, neće ga se sećati po dobrom: Velikan je krenuo po krilo

23.03.2021

07:18

0

Autor: D. B.

Kingsi su, čini se, odredili cenu za reprezentativca Srbije

Ako je ovo bio poslednji meč Bjelice u Sakramentu, neće ga se sećati po dobrom: Velikan je krenuo po krilo
Copyright Tanjug/AP Photo/Chris Carlson

Kako se bliži momenat kada će isteći rok za razmene igrača u NBA ligi, tako Nemanja Bjelica dobija sve manje prostora u Sakramentu da pokaže od čega je satkan.

Kingsi su pobedili Klivlend 119:105 (36:35, 27:24, 27:17, 29:29), a reprezentativac Srbije je bio na terenu devet minuta. Tokom tog perioda uspeo je da ubaci trojku, uhvati lopti i jednu izgubi. I to je bilo to.

A da li će ovo biti poslednji meč na kome ćemo Bjelicu videti u uniformi Sakramenta? Više ne nego teško tvrditi.

Navodno, trenutno tim koji bi najviše da ga vidi u svojim redovima je – Boston.

Pročitajte još

– Nemanja Bjelica deluje kao igrač Sakramenta koji će biti trejdovan. Njegova plata je nešto preko sedam miliona dolara i timovi koji žele u plej-of uvek traže visokog igrača koji može da šutira i da “širi”. Nemanja želi da ode, Sakramento želi da on ode. Priča se da za Bjelicu žele mladog igrača i pika druge runde. Nekoliko izvora mi je reklo da je Boston prvi favorit da dovede Bjelicu – navodi Džejk Fišer sa portala “Bličer riport”.

Izgleda da Boston zaista želi da dovede četvorku. Od medija do medija u SAD stižu oprečne vesti. Neki tvrde da su “kelti” prvi favoriti da dovedu Arona Gordona iz Orlanda, drugi da su najblii trejdu sa Atlantom za Džona Kolinsa u koji bi mogao da bude uključen i Bogdan Bogdanović. A od jutros smo saznali da postoji još ekipa koje bi želele da Bogdanovića odvedu iz Džordžije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike