Marinović posle poraza u Zadru: Mi ne znamo da pobedimo

24.03.2021

20:23

0

Autor: D. B.

Borac doživeo još jedan neuspeh u ABA ligi

Marinović posle poraza u Zadru: Mi ne znamo da pobedimo
Copyright Promo/ABA/ KK Zadar/Zvonko KUCELIN

Velika, velika šteta za Borac. Čačani su imali ogromnu priliku da naprave veliki preokret u Zadru i na kraju im je tako malo nedostajalo. Poraz 75:73 (21:16, 8:6, 26:20, 20:31), a nije tako moralo da bude da je Kočović postigao šut za dodatnih pet minuta.

– Odigrali smo jednu od najgorih ofanzivnih utakmica u sezoni. Postgli smo šest poena u drugoj četvrtini. Kod 16:11, Zadar je napravio seriju 13:0 i to je razlog poraza. Nismo imali sreće, a možda nismo ni zaslužili pobedu. Poslednji šut je mogao i da uđe, ali nama se ovo evidentno dešava ove sezone. Izgleda da ne znamo da pobedimo utakmicu. Zadar je odigrao dobro, čestitao bih im i poželeo sve najbolje u nastavku sezone – vidno razočaran bio je trener Čačana Marko Marinović.

Kod Borca Kočović je postigao 16 poena, uz šest skokova i četiri asistencije, dok je Džons imao učinak od 15 poena uz četiri uspešna dodavanja. U redovima Zadra Onuaku je sakupio 18 poena, uz pet skokova i asistencija, a dvocifreni su bili i Mavra (16 poena) i Karter (15).

Pročitajte još

Posle ovog, odloženog meča 11. kola ABA lige, Borac se i dalje nalazi u lošoj situaciji. Uz učinak od pet pobeda i 16 poraza zauzima 13. mesto. Zadar je sada, zajedno sa Cibonom i Krkom u grupi timova koji im beže za dve pobede.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike