Itudis prelomio: Džejms je završio sa CSKA

31.03.2021

07:03

0

Autor: Milan Nastić

Ponašanje Amerikanca prevršilo svaku meru

Itudis prelomio: Džejms je završio sa CSKA
Copyright MN Press

Trener CSKA Dimitris Itudis izjavio je da je Majk Džejms završio sa Armejcima, iako Amerikanac ima ugovor sa klubom do 2023. godine.

To je grčki stručnjak potvrdio posle meča sa Zenitom, napominjući da ponašanje Džejmsa prevršilo svaku meru i da je to njegova lična odluka.

Pročitajte još

– Igrači koje ste videli na terenu i povređeni koji su ostali u Moskvi, kao što su Džoel Bolomboj i Nikola Milutinov, činiće tim sa kojim ćemo igrati do kraja sezone, makar dok sam ja tu i zajedno sa svojim saradnicima predvodim ovaj veliki tim. Što se tiče Majka, da sam uradio nešto drugo, ne bih mogao da izađem pred svoje igrače i kažem im nešto što se ne dešava. Moram da budem u poziciji da mogu da ih pogledam u oči i kažem im istinu, jer oni savršeno razumeju koja je naša svrha. Ovo je lična odluka, jer sam odlučio da idem u rat sa igračima, osobljem i svima drugima koji su spremni da idu do kraja za ovaj tim – poručio je Itudis.

Amerikanac je već nekoliko puta kršio disciplinu u CSKA, a poslednja koja je prelila čašu je bio sukob njih dvojice u jednom tajm autu u meču sa Uniksom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike