Neko je baš isprovocirao Lesora posle meča Monaka i Budućnosti: Pričaj srpski majmune... Šta je bilo!? (VIDEO)

31.03.2021

18:39 >> 18:43

0

Autor: Adam Štulić

Francuski centar pokazao zavidno poznavanje srpskog jezika

Neko je baš isprovocirao Lesora posle meča Monaka i Budućnosti: Pričaj srpski majmune... Šta je bilo!? (VIDEO)
Copyright MN Press

Francuskom centru Matijasu Lesoru pao je veliki teret s leđa posle pobede Monaka u odlučujućem meču četvrtfinrala Evrokupa protiv Budućnosti (90:87).

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde dva puta je bio tragičar duela sa Podgoričanima (jednom u dresu srpskog evroligaša u finalu plej-ofa ABA lige, drugi put u prvom meču četvrtfinala EK), pa je večeras bio vidno motivisan da iz meča sa izabranicima Dejana Milojevića izađe kao pobednik.

Na kraju je sa 24 poena i sedam skokova bio najzaslužniji za slavlje francuskog tima u veoma neizvesnoj završnici, a kolika je tenzija bila na terenu najbolje se videlo prilikom odlaska ekipa u svlačionice.

Pročitajte još

Dok se spremao za komentar utakmice odmah po završetku meča, Lesoru je neko iz tabora rivala u prolazu dobacio nešto što se nimalo nije dopalo snažnom Francuzu. Godinu dana provedenih u Beogradu, Francuzu je očigledno bilo dovoljno da razume šta mu je poručeno, posle čega je usledila veoma burna reakcija, uz repertoar svojstven žučnim raspravama na našem podneblju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike