Štimac opisao kako izgleda Istanbul u vreme koronavirusa

03.04.2021

11:22 >> 11:23

0

Autor: Milan Nastić

Srpski košarkaš ogorčen pandemijom

Štimac opisao kako izgleda Istanbul u vreme koronavirusa
Copyright MN Press

Košarkaš turskog Bahčešehira Vladimir Štimac podelio je sa svoijim pratiocima na društevnim mrežama kako sabaslno izgleda Istanbul ovog vikenda i kolilko te korona naučila da ceniš život koji imaš.

– Koliko te ova mrtva korona nauči da ceniš život, pa šta je to. Jedan od najvećih i najlepših gradova na svetu kao što je Istanbul, zatvoren i toliko je postao mrtav preko vikenda da to nikada u životu nisam video. Ceo dan blejiš u kući u uz još usr**iji TV. I na kraju, dabogda nestala i nikada se više ne vratila. Dosta je bilo – napisao je Vladimir Štimac.

Pročitajte još

Inače, njegov klub se sutra sastaje u istanbulskom derbiju sa Beškitašom i evantualnom pobedom bi se još više prbiližili mesti koje vodi u plej-of. Oni se trenutno nalaze na 12. mestu i za pozicijom koja vodi u samu završnici zaostaju četiri boda.

Vladimir Štimac je sezonu krenuo u kineskom Gvandžou, ali zbog finansijskih problema napustio je klub. Čak se spominjalo da je blizu prelaska u Zvezdu, ali se on odlučio da ponovo zaigra u Turskoj, gde je pre dolaska u Bahčešehir, igrao za Bešiktšaš, Fenerbahče, Efes i Turk Telekom.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike