Izbacio me je sudija sa kojim ratujem još iz igračkih dana

07.12.2020

14:25 >> 14:47

0

Autor: D. B.

Aleksandar Đorđević objašnjava šta stoji iz njegovog isključenja na meču Virtusa i Sasarija

Izbacio me je sudija sa kojim ratujem još iz igračkih dana
Copyright Profimedia/:Michele Nucci / IPA/SIPA

Kada Aleksandar Saša Đorđević “poludi”, bolje da se svi čuvaju! Baš to se dogodilo na meču njegovog Virtusa protiv Dinamo Sasarija kada mu je zbog dve tehničke greške pokazan put u svlačionicu već tokom prvog poluvremena.

Dan kasnije stiže i objašnjenje nekadašnjeg selektora Srbije šta se tačno dogodilo i otkud takvo njegovo ponašanje.

– Prvo sam napravio namerno tehničku grešku, što imam običaj ponekad da radim, da bih podigao ekipu kada ne ide kako bi trebalo. Sve što je usledilo, ima drugačiju pozadinu. Protestovao sam zbog nedosuđenog faula nad Milošem Teodosićem. Nije prvi put tako, jednostavno se ne evidentira oštro udvajanje, što nije u redu. Onda mi je drugi arbitar svirao, što je automatski značilo da je utakmica završena za mene. Sa njim dugo “ratujem”, još iz igračkih dana – objasnio je Saša Đorđević u razgvoru za Sport klub“.

Pročitajte još: Kako je izgledalo Đorđevićevo isključenje

Kako tvrdi, psovanja nije bilo, iako pojedini italijanski mediji tako sve predstavljaju.

– Taman posla, pa ja to nikada ne radim, nije moja priroda. Ali ne mogu da dopustim da se ne sankcionišu grubosti na jednom od najboljih evropskih igrača. Može da se desi da se propusti nešto da se svira, ali… Nisam nimalo subjektivan, takav kriterijum se ponavlja. Nikada ne pričam na prvu, odgledam snimak i samo primetim ponavljanje. Teodosić nije zaslužio takav tretman, morao sam da odreagujem. Ništa se strašno nije desilo – decidiran je Đorđević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike