Bogdanović vodio Atlantu do produžetka u Medisonu, Pokuševski se loše osećao

22.04.2021

06:30 >> 06:34

0

Srbin postigao 20 poena u porazu njegove ekipe od Niksa, Bjelica i Marjanović nisu dobili šansu da zaigraju

Bogdanović vodio Atlantu do produžetka u Medisonu, Pokuševski se loše osećao
Copyright Profimedia

Bogdan Bogdanović nastavlja sa odličnim partijama u dresu Atlante. Srpski reprezentativac postigao je 20 poena, uz šest skokova, četiri asistencije i tri ukradene lopte, ali je njegova ekipa poražena u Njujorku od ekipe Niksa rezultatom 137:127 posle produžetka.

Dodatnih pet minuta gosti su izborili baš zahvaljujući srpskom asu. Pri rezultatu 122:119, na osam sekudni pre kraja, Houksi su se odlučili za napad preko Bogdanovića i nisu pogrešili, jer je srpski bek iz kornera pogodio trojku i time doneo priliku da se u produžetku izbori velika pobeda u Medisonu.

Na njihovu žalost to se na kraju nije dogodilo pre svega zbog sjajne partije Džulijusa Rendla koji je postigao 40 poena, a pratili su ga i iskusni Rouz i Kvikli sa po 20 poena.

Indijana je bila bolja od Oklahome rezultatom 122:116, a naš Aleksej Pokuševski postigao je dva poena, uz dva skoka i jednu asistenciju za samo pet i po minuta provedenih na parketu zbog zdravstvenih problema. Majami je savladao San Antonio sa 107:87, a Nemanja Bjelica nije dobio priliku da zaigra, baš kao i Boban Marjanović koji je sa klupe odgledao pobedu Dalasa nad Detroitom 127:117.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike