Marinović: Morali smo da imamo neku pobedu više

26.04.2021

19:47 >> 19:52

0

Autor: M. R.

Borac ostaje u ABA ligi i naredne sezone

Marinović: Morali smo da imamo neku pobedu više
Copyright MN Press

Čačani su ostvarili primarni cilj. Uspeli su da sačuvaju mesto u elitnom rangu regionalnog takmičenja, pa će se i naredne sezone boriti sa najboljim ekipama na Jadranu. Debitantsko učešće u ABA ligi okončali su na 11. poziciji sa osam pobeda i 18 poraza…

S obzirom na to da Mladost u “Morači” nije izborila plasman u finale ABA 2 lige, kao i da je Split poražen u duelu sa Partizanom u Beogradu, za košarkaše Borca današnji poraz u poslednjem kolu od Cibone nije bio bolan. U suprotnom je postojala šansa da se situacija malo zakomplikuje.

Pročitajte još

– Mi smo vodili računa šta se dešava u Podgorici. Na kraju je sve ispalo idealno za nas, nastupaćemo i sledeće godine u ABA ligi, što je bio primarni cilj. Što se tiče sezone, iskreno nisam zadovoljan. Čini mi se da smo morali da imamo neku pobedu više. Na kraju je sezona ipak zadovoljavajuća. Hteo bih da se zahvalim prvo igračima, zatim Upravi, a onda porodici na strpljenju, kao i najvernijim navijačima – rekao je trener Borca Marko Marinović.

Šef stručnog štaba Cibone Vladimir Jovanović je bio zadovoljan zbog desete pobede u ABA ligi za kraj ligaškog dela.

– Čestitam igračima na pobedi i na načinu na koji smo završili takmičenje. Ova utakmica je bila puna energije i preokreta. Nije kurtoazija, ali stvarno od sveg srca mi je drago što će Borac i naredne sezone biti deo ABA lige. Čačak je grad košarke… Želim Borcu da mnogo godina bude u ABA ligi – zaključio je Jovanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike