"Prošle godine sam doneo najbolju odluku u dosadašnjoj karijeri"

28.04.2021

14:51 >> 14:52

0

Autor: M. R.

Utisci Filipa Petruševa posle dobijanja najvećih priznanja u ABA ligi

"Prošle godine sam doneo najbolju odluku u dosadašnjoj karijeri"
Copyright MN Press

Velika uzdanica Mege Filip Petrušev je proglašen za najboljeg igrača, najboljeg strelca i najboljeg mladog košarkaša ABA lige. Njegove sjajne partije su od početka sezone privlačile veliku pažnju, a sada kada je ligaški deo završen stigle su i zvanične nagrade.

Pročitajte još

– Ovo priznanje za mene predstavlja veliku čast, posebno s obzirom kakvi su sve igrači pre mene osvajali tu nagradu (Nikola Jokić, Dario Šarić, Ante Tomić, Dejan Milojević i drugi, prim. aut). Sigurno da mi ovo predstavlja veliki uspeh i podsticaj za dalji rad – naglasio je Filip Petrušev u izjavi za klupski sajt. – Želeo bih da se pre svega zahvalim saigračima na podršci bez kojih ovo ne bi bilo moguće, trenerima i stručnom štabu na čelu sa Vladimirom Jovanovićem na kvalitetnom i napornom radu i prilici koju su mi pružili da pokažem šta umem na terenu, mojoj porodici i svima koji su me podržavali van terena.

Po povratku iz Amerike prošle godine, Petrušev nije mogao da zamisli da će prva profesionalna sezona izgledati baš ovako.

– Hvala Megi koja je verovala u mene, koja je još jednom pokazala da je najbolji klub u Evropi za rad sa mladim igračima i sve ovo je samo potvrda da sam doneo najbolju odluku u dosadašnjoj karijeri kada sam prošlog leta odlučio da pređem u Megu. Imali smo veoma dobru sezonu u ABA ligi koju smo završili sa 14 pobeda, što je sigurno veliki uspeh, bili smo konkurenti za plej-of do pred kraj i sigurno je da imamo razloga da budemo zadovoljni. Okrećemo se obavezama u nastavku sezone i nastavljamo da radimo – zaključio je Petrušev.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: megasoccerbet

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike