Trener Igokee Dragan Bajić: Ovo je jedinstvena prilika za nas

30.04.2021

12:41

0

Autor: Milan Nastić

U ponedeljak se igra prvi meč polufinala ABA lige

Trener Igokee Dragan Bajić: Ovo je jedinstvena prilika za nas
Copyright Promo/KK Crvena zvezda/ABA liga

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić ističe da se Crvenoj zvezdi mogu suprostaviti u polufinalu plej-ofa ABA lige jedino borbenšoću i da će skupo prodati svoju kožu.

Prvi meč igra se u ponedeljak u (18.30 TV Arena) u dvorani Aleksandar Nikolić.

– Mnoge granice smo pomerili tokom cele sezone i na kraju smo uspeli da se plasiramo u plej-of ABA lige. Ovo je prvi put u klupskoj istoriji da igramo u samoj završnici, s obzirom na to da je 2013. godine format bio drugačiji i da smo igrali na fajnal-foru. Biće ovo potpuno novo iskustvo i za klub i za mene kao trenera. U polufinalu ćemo se suočiti sa Crvenom zvezdom, ekipom koja je imala jedan jedini cilj pred ovu sezonu, a to je osvajanje prvenstva. Izuzetno ih poštujem, kao i njihovog glavnog trenera Dejana Radonjića. Ako dobijemo priliku, mislim da imamo dovoljno kvaliteta i motiva da tu šansu iskoristimo. Jedino što ću tražiti od svojih igrača je da se bore za svaku loptu. Ovo je jedinstvena prilika za naš klub i uveren sam da će momci odgovoriti na pravi način – rekao je Bajić.

Pročitajte još

Košarkaš Igokee Marko Jošilo ističe da ova ekipa ima timski duh i da ih je to krasilo tokom čitave sezone.

– Zasluženo smo izborili plej-of i srećni smo što smo tu, ali ne želimo da ostane na tome. Zvezda je favorit, završili su takmičenje na prvom mestu. Mislim da imamo svoju šansu, pre svega u onom što smo radili tokom cele sezone. Ako ponovimo timski duh i igru, mislim da imamo šansu da tražimo brejk u Beogradu – rekao je Jošilo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike