Ni Klipersi mu nisu mogli ništa: Jokić ponovo blistao, Nagetsi na trećoj poziciji (VIDEO)

02.05.2021

07:39 >> 07:47

0

Autor: M. R.

Denver zabeležio važnu pobedu protiv tima iz Los Anđelesa

Ni Klipersi mu nisu mogli ništa: Jokić ponovo blistao, Nagetsi na trećoj poziciji (VIDEO)
Copyright Tanjug/ AP Photo/Mark J. Terrill

Nikola Jokić ne planira da se zaustavi. Srpski centar je u noći između subote i nedelje još jednom pokazao ko je na terenu “gazda”. Denver je u veoma važnom okršaju sa Klipersima uspeo da dođe do pobede – 110:104 (27:28, 25:19, 31:26, 27:31), pa sada zauzima treću poziciju na Zapadu. Nagetsi sada imaju skor od 43 trijumfa i 21 poraza, a iza su ostavili ekipu iz Los Anđelesa sa jednim izgubljenim mečom više (43-22).

Pročitajte još

Iako Nikolu ne zanima MVP trka, on svako veče potvrđuje da to priznanje zaslužuje. Ovog puta je utakmicu završio sa 30 poena, 14 skokova i sedam asistencija. Pokazao je da u duelima sa direktnim konkurentima za visoke pozicije može da bude još bolji… Naredni duel će biti podjednako važan za njegov tim, u pitanju je susret sa Los Anđeles Lejkersima. Denver je trenutno u seriji od pet pobeda za redom, a Jokić će se sigurno pobrinuti da se niz ne zasutavi ni protiv drugog tima iz LA.

Tokom prethodne noći najveći podršku Jokić je imao od Majkla Portera Juniora koji je bio drugi poenter ekipe sa 25 poena. Uz to je imao sedam uhvaćenih lopti i pet uspešnih dodavanja. Na drugoj strani je Pol Džordž ubacio 20 poena, a Rondo 18.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike