"Potrebno je vreme da osećaj pritiska i stresa, zameni radost..."

05.05.2021

08:43

0

Autor: M. R.

Srpski plejmejker Vasilije Micić posle plasmana na završni turnir

"Potrebno je vreme da osećaj pritiska i stresa, zameni radost..."
Copyright Profimedia

Srpski košarkaš Vasilije Micić ponovo će igrati na fajnal-foru Evrolige. Prošle godine je kaznenu ekspediciju Ergina Atamana zaustavila svetska pandemija na putu ka evropskoj tituli, pa će sada imati priliku da ostvare ono što tada nisu. Iza sebe ostavljaju tešku četvrtfinalnu seriju u kojoj su tek posle pet utakmica uspeli da eliminišu Real Madrid.

Pročitajte još

– Posle dve pobede u Istabulu, pa dva poraza u Madridu, osetili smo veliki pritisak pred peti susret – priznao je Vasilije Micić. – Možda to nisu videli ljudi sa strane, ali zaista smo se u nama borili sa velikim pritiskom. Sada je ipak osećaj baš dobar. Ispražnjen sam potpuno, nemam šta mnogo da kažem, najvažnije da smo pobedili.

I kada je bilo teških trenutaka u četvrtfinalnoj seriji, Micić nije želeo da posustane…

– Borili smo se od prvog do poslednjeg minuta. Imali smo uspona i padova, na kraju, imali smo više snage i koncentracije u neizvesnoj završnici. Srećan sam, zaista jesam, ali u ovom trenutku nemam snage da se radujem. Trebaće malo vremena da osećaj pritiska i stresa, zameni radost jer smo stigli do finalnog turnira i prilike da se borimo za titulu prvaka Evrope – zaključio je Vasilije Micić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike