EP za košarkašice sve bliže: Posle Zlatibora na redu je Zemun, pa put u Belgiju

24.05.2021

14:25

0

Selektor Marina Maljović na okupu ima 22 igračice

EP za košarkašice sve bliže: Posle Zlatibora na redu je Zemun, pa put u Belgiju
Copyright Promo/ KSS

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije, posle povratka sa Zlatibora, nastavlja rad u sportskom centru „Vizura sport“ u Zemunu, da bi za dva dana krenula put Belgije, gde će krajem ove nedelje učestvovati na međunarodnom turniru zajedno sa selekcijama Belgije, Nigerije i Portorika.

Pripreme za Evropsko prvenstvo u Valensiji i Olimpijske igre u Tokiju nastavlja 22 igračice: Ivana Raca, Snežana Bogićević, Maja Miljković, Sonja Vasić, Saša Čađo, Sara Krnjić, Nevena Jovanović, Jelena Bruks, Dajana Butulija, Aleksandra Crvendakić, Ivon Anderson, Nikolina Milić, Dragana Stanković, Jovana Nogić, Ana Dabović, Maja Škorić, Maša Janković, Anđela Dugalić, Tina Krajišnik, Ivana Katanić, Mina Đorđević i Sofija Olić.

Pročitajte još

Pre današnjeg treninga, ekipa je odradila PCR testiranje, kao i pojedinačno i timsko slikanje.

Reprezentacija Srbije od 17. juna učestvuje na Evropskom prvenstvu u Valensiji, gde će u grupnoj fazi za protivnike imati timove Italije, Grčke i Crne Gore. Mesec dana kasnije, naše najbolje košarkašice igraće na Olimpijskim igrama u Tokiju, a protivnice u grupnoj fazi biće timovi Kanade, Španije i Koreje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: kss.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike