Maljkovićeva vodi 15 igračica u Belgiju

26.05.2021

15:21

0

Naša reprezentacija će učestvovati na pripremnom turniru zajedno sa domaćinom, Nigerijom i Portorikom

Maljkovićeva vodi 15 igračica u Belgiju
Copyright MN Press

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije danas putuje u Belgiju, gde će učestvovati na međunarodnom turniru. Srbija će od večeras biti u Kortrajku, zajedno sa selekcijama domaćina Belgije, Nigerije i Portorika.

Selektorka našeg tima Marina Maljković na put je povela 15 košarkašica: Sonju Vasić, Sašu Čađo, Nevenu Jovanović, Jelenu Bruks, Dajanu Butuliju, Aleksandru Crvendakić, Ivon Anderson, Draganu Stanković, Anu Dabović, Maju Škorić, Mašu Janković, Anđelu Dugalić, Tinu Krajišnik, Ivanu Katanić i Minu Đorđević.

Pročitajte još

Naše košarkašice turnir otvaraju u petak utakmicom protiv domaćina Belgije. U subotu će rival biti reprezentacija Nigerije, dok će se u nedelju sastati sa Portorikom. Sva tri duela počinju u 17.00.

Posle povratka iz Belgije, Srbija će do odlaska na Evropsko prvenstvo trenirati u Beogradu.

Evropsko prvenstvo počinje 17. juna. Reprezentacija Srbije će u grupnoj fazi u Valensiji za protivnike imati timove Italije, Grčke i Crne Gore. Mesec dana kasnije, naše najbolje košarkašice igraće na Olimpijskim igrama u Tokiju, a protivnice u grupnoj fazi biće timovi Kanade, Španije i Koreje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: kss.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike