"Osetila se duga pauza u našoj igri, kao i da imamo nove igrače, koji su tek tri dana tu"

27.05.2021

18:19

0

Autor: M. R.

Trener Partizana Aleksandar Matović i kapiten Novica Veličković posle prve pobede u domaćem prvenstvu

"Osetila se duga pauza u našoj igri, kao i da imamo nove igrače, koji su tek tri dana tu"
Copyright MN Press

Košarkaši Partizana su startovali pobedom u plej-ofu. Bili su bolji od Mladosti iz Zemuna – 70:50 i sad su korak bliži polufinalu. Druga utakmica se igra u subotu, a dalje prolazi ekipa koja prva ostvari dva trijumfa.

Pročitajte još

Kao što sam u najavi rekao, Mladost je tim koji igra specifičnu košarku – agresivnu preko celog terena. Utakmica je bila onakva kakvu smo očekivali – rekao je trener Partizana Aleksandar Matović. – Videlo se da nismo praktično mesec i po dana igrali takmičarske utakmice. Osetilo se i da imamo tri nova igrača, sa ovim rosterom smo tek tri dana. Uspeli smo da dobijemo utakmicu, idemo da analiziramo koje smo greške pravili da bismo spremni dočekali sledeći meč.

Drugi okršaj je na programu u subotu od 18.00 na istom mestu. Matović je istakao i da misli da se sastav Partizana neće promeniti, to jest da se niko od povređenih neće vratiti do subote u sastav.

Kapiten Partizana Novica Veličković se takođe osvrnuo na dugu pauzu koja je iza njih.

– Za očekivati je da ne izgleda sve perfektno 40 minuta. Čestitao bih Mladosti na dobroj borbi 30 i nešto minuta. Moramo da se spremimo za subotu. Sutra nas čeka priprema, gledanje snimka i to je to – zaključio je Veličković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike