"Utakmica sa Zvezdom je za nas veliki sportski događaj"

31.05.2021

21:23

0

Utisci trenera posle pobede crveno-belih protiv Zlatibora

"Utakmica sa Zvezdom je za nas veliki sportski događaj"
Copyright MN Press

Prva pobeda je upisana, a već sutra je prilika da se overi plasman u polufinale. Košarkaši Zvezde su u četvrtfinalnoj seriji slavili danas kod kuće protiv Zlatibora – 74:56, a već sutra je na programu revanš u gostima.

– Plej-of ABA lige smo završili sa maksimalnim brojem utakmica i naravno da se to reflektovalo na ekipu – rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić. – I dalje imamo probleme sa povredama i postoji određena vrsta zamora. Pokušali smo da kontrolišemo rezultat kroz češću rotaciju i idemo na Zlatibor da odigramo još jedan meč u kome treba da budemo dobri, da kontrolišemo igru, pobedimo i prođemo u polufinale.

Pročitajte još

Trener Zlatibora Strajin Nedović čestitao je rivalu na osvajanju ABA lige.

– Sigurno da Crvenoj zvezdi nije bilo lako posle onakve finalne serije protiv Budućnosti i velikom tenzijom, da igra dva meča u dva dana, ali nije lako ni nama, da posle mesec dana treniranja, igramo dve utakmice u tako kratkom roku. Za nas bi velika stvar da u Čajetini može da se igra pred publikom. Bio bi to veliki događaj za nas. Ali, situacija je takva kakva je, prilagodićemo se tome.

O prvom meču u Superligi, strateg Zlatibora je rekao:

– U nekim fazama igre smo bili dobri, pre svega defanzivno, drugu četvrtinu smo pobedili… Zadovoljan sam tim delom igre. Verujem da ćemo u Čajetini biti mnogo bolji. Bez obzira koliko želimo pobedu, treba da budemo realni. Igramo protiv Crvene zvezde i ta utakmica je za nas, pre svega, veliki sportski događaj. Želimo trijumf, ali realnost je drugačija. Daćemo sve od sebe, dosta smo odmorniji od rivala, probili smo barijeru i verujem da ćemo biti mnogo bolji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike