"Verovali smo u sebe, odradili smo dobar posao..."

03.06.2021

20:17

0

Trener Partizana Aleksandar Matović i centar Erik Mika proanalizirali utakmicu protiv Mege

"Verovali smo u sebe, odradili smo dobar posao..."
Copyright MN PRESS

Partizan je uzvratio Megi, podigao se posle veoma loše prve četvrtine i zabeležio važnu pobedu. Rezultat u polufinalnoj seriji je sada izjednačen, a dalje će otići tim koji slavi u majstorici, koja se igra u subotu.

Drugi okršaj je završen rezultatom – 81:77.

Pročitajte još

– Utakmica je bila onakva kakvu smo očekivali, da će biti još agresivnija i čvršća. – rekao je trener Partizana Aleksandar Matović posle meča. – Ovog puta smo uspeli da odgovorimo da odgovorimo na njihovu agresivnost i u odbrani i u napadu. Rezultat je 1-1, idemo da se spremamo za sledeću utakmicu.

Centar Partizana Erik Mika je bio najbolji pojedinac u pobedničkom sastavu.

– Bila je ovo dobra utakmica, upravo onakva kakvu smo očekivali. Mladi su, atletski dobri, imaju mnogo energije, tako da smo očekivali pravu borbu – naglasio je Mika. – Navijači su napravili neverovatnu atmosferu, mnogo su nam pomogli i pogurali nas u trenucima kada su nam poeni bili neophodni. Završili smo utakmicu na način na koji smo želeli da igramo. Imali smo dobar protok lopte i u odbrani smo odradili dobar posao. Ostala je još jedna utakmica, ali se osećamo prilično dobro. U jednom trenutku smo bili u zaostatku od 15 poena, ali smo verovali u sebe, igrali našu igru i na kraju se sve dobro završilo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike